P. Jentschura glutenvrije levensmiddelen en ontzuringsproducten

Om glanzende haren, stralende ogen, strak bindweefsel en een mooie huid te hebben, zijn gezonde cellen een absolute voorwaarde. De brandstof welke wij tot ons nemen zorgt ervoor hoe wij ons voelen, en hoe wij eruit zien. Een mooie huid is in belangrijke mate afhankelijk is van de manier waarop wij ons dagelijks voeden. Niet iedereen is zich daarvan nog bewust. 

Een gezonde, evenwichtige zuur-base-huishouding vormt de basis voor een goed functionerende stofwisseling en dat zo gewenste aantrekkelijke uiterlijk. Ook de lichamelijke en geestelijke fitness en het regeneratievermogen zijn van omni-moleculaire levering van vitaalstoffen afhankelijk.

Door een overvloed aan zuren uit consumptie van te veel vleeswaren, witmeelproducten, zoetigheid en bijvoorbeeld softdinks, maar ook door stress en milieu-invloeden wordt onze zuur-base-balans aan het wankelen gebracht.
Om het organisme weer in evenwicht te brengen en te houden moet onze voeding voor 80% basenvormend en neutraal zijn. Deze dient dus in belangrijke mate uit groenten, salades, kruiden, kiemgroenten, fruit, glutenvrije planten, natuurlijke oliën en vetten bestaan en mag slechts 20% zuurvormend zijn.

Een gezonde voeding is van levensbelang. Zij vormt de basis voor een mooi benijdenswaardig uiterlijk en zorgt voor een goed lichamelijk prestatievermogen. De vitamines en mineralen uit onze voeding beïnvloeden niet alleen ons uiterlijk en ons energieniveau op een positieve manier. Ze vormen tegelijkertijd de beste bescherming tegen ziekten (denk aan immuunsysteem, denk aan kanker) en voortijdige veroudering.

Het merk P. Jentschura is leidend bij de ontwikkeling van basenvormende, natuurlijke levensmiddelen. De voedingsmiddelen zijn gluten- en lactosevrij en zonder toevoeging van suiker (ze bevatten alleen van nature aanwezige suikers). De voedingsmiddelen zijn eenvoudig te bereiden, gezond en nog lekker ook!
Alle producten van het Duitse P. Jenschura staan onder controle van een rijksgediplomeerd levensmiddelen technicus.

Let op: Zomersluiting

De praktijk is vanaf
4 september weer open.
Graag tot dan :)) Annemiek

Eetbeest @ Kookpunt

Vrijdag 8 + 29 sept.,
27 okt., 24 nov.,
en 22 dec. '17
15.00 - 17.00 uur
Orthomoleculair Koken

@ Kookpunt Rotterdam
Kom ook eet-idee-en opdoen!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2017 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie