Huid- Lichaam- Geestelijke Verzorging

Ons grootste orgaan is de huid. Via de huid kunnen stoffen worden opgenomen, zowel goede maar helaas ook minder goede stoffen.
Die minder goede stoffen zijn een belasting voor je systeem. In plaats dat ze goed doen, zal je huid er minder goed uit gaan zien. De zuurgraad zal erdoor aangetast kunnen worden en je systeem zal erdoor uit balans gebracht kunnen worden. Je wordt zonder dat het in de gaten hebt moe, omdat je lever de stoffen eruit aan het werken is. Je hormoonsysteem raakt uit balans, waardoor je last krijgt van PMS om maar eens een voorbeeld te noemen. Direct aan je huid merk je dat deze droog en schraal wordt, of je krijgt jeuk, pukkeltjes of noem maar eens iets. Je wordt onzeker, raakt ervan in de war en gaat juíst meer smeren van de middeltjes waarvan je denkt dat ze goed voor je zijn, maar waar je juist méér van uit balans raakt. Wat is nu goed?! Eetbeest Annemiek weet raad!

We hoeven maar iets aan vitaminen en mineralen tekort te komen en je kunt het al aan iemands gezicht af lezen. Vooropgesteld dat ons systeem en onze darmen optimaal werken zal onze huid er als vanzelf stralend uitzien. Eet dus goed, zorg dat je darmen optimaal hun werk kunnen doen en zo de nodige voedingsmiddelen op kunnen nemen. Verzorg je huid van binnenuit, dat is de aller belangrijkste remedie om er stralend uit te zien.

Het is daarbij belangrijk om zo min mogelijk belastende stoffen binnen te krijgen. Een van de stoffen welke we niet in ons systeem willen is fluoride en zijn de parabenen. Om de huid te ondersteunen en van buitenaf te beschermen tegen weersinvloeden zoals zon en uitdrogen zijn er mooie aanvullende verzorgende wascrèmes, crèmes, zalf en tincturen. Een aantal heb ik er geselecteerd welke 100% hyper allergeen zijn en de pH-balans optimaal houden. Je zal erdoor blijven stralen. Hoe fijn is dat?!

 • CHI - Tea Tree etherische olie - first aid - 100% bio
  CHI - Tea Tree etherische olie - first aid - 100% bio

  Tea Tree olie - Eerste hulp olie. De 100% natuurlijke wonderolie de krachtigste essentiële olie voor alledaagse problemen van de huid! 100% biologische olie van de Melaleuca alternifolia uit Australië

  € 9,95
 • NOW - Etherische olie - Tea Tree - Melaleuca alternifolia - 100% pure - 30ml.
  NOW - Etherische olie - Tea Tree - Melaleuca alternifolia - 100% pure - 30ml.

  Tea tree olie is van nature microbenbestrijdend (bacteriën, virussen, schimmels) waarvan de werking door wetenschappelijk onderzoek bevestigd. Tea tree etherische olie ontsmet en zuivert de lucht via verdamping of diffuser.

  € 17,50
 • 100% PUUR

  NOW - Etherische olie - Spike Lavendel, 30 ml
  NOW - Etherische olie - Spike Lavendel, 30 ml

  Lavandula latifolia

  Ingredients: 100% pure spike lavender oil

  Aroma: Spicy, floral, camphoraceous, fresh

  Attributes: Purifying, cleansing, clarifying

  Mixes Well With: Mint oils, eucalyptus oil, lavender oil, balsam fir needle…

  € 24,95 € 17,50
 • 40% KORTING

  Nag Champa Wierook - Nag Champa Agarbatti - 40 gram Wierook
  Nag Champa Wierook - Nag Champa Agarbatti - 40 gram Wierook

  Nag Champa Wierook - Nag Champa Agarbatti. De rustgevende unieke aangename geur / essentiele olie van agarhout. GABA - parasympatisch stelsel - brengt rust
  40 gram Wierook = 40 stokjes met een brandduur van 45 minuten per stuk.

  € 6,85 € 4,11
 • Himalaya Botanique - Neem & Granaatappel Tandpasta
  Himalaya Botanique - Neem & Granaatappel Tandpasta

  Botanique Complete Care Tandpasta Kaneel
  Deze Fluoride vrije tandpasta is veganistisch, vrij van carrageenan, parabenen sacharine en natriumlaurylsulfaat (SLS). Glutenvrij. Dierproefvrij. 100% vegetarisch. Koudgeperste oliën -…

  € 7,99 € 5,99
 • Himalaya Botanique - Complete Care Toothpaste - Simply Cinnamon
  Himalaya Botanique - Complete Care Toothpaste - Simply Cinnamon

  Botanique Complete Care Tandpasta Kaneel
  Deze Fluoride vrije tandpasta is vrij van carrageenan, sacharine en natriumlaurylsulfaat (SLS). Glutenvrij. Dierproefvrij.
  Voor een frisse adem, helpt tandplak te verwijderen, voor…

  € 7,99 € 5,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2023 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel