EIDON® Ionische Elementaire Mineralen

Ook al krijgt je lichaam voldoende water, zuurstof, eiwitten, koolhydraten, vetten en vitaminen binnen, bij een mineraaltekort of bij een onjuiste balans in mineralen zal je nooit een optimaal functionerend organisme kunnen zijn. Pas met een adequate hoeveelheid mineralen zal het lichaam weer in staat zijn optimaal te functioneren.

Omdat mineralen niet altijd even goed door het lichaam kunnen worden opgenomen, bevatten voedingssupplementen hier vaak hoge doseringen van. De vloeibare EIDON® mineraalproducten bevatten ongebonden elementaire mineralen die geheel worden omhuld door water. Ze zijn heel goed opneembaar, het is dus niet nodig om een hoge dosis te gebruiken. Daarbij zijn EIDON® mineralen eenvoudig in gebruik en vriendelijk voor de maag. EIDON® Ionische Elementaire Mineralen zijn afkomstig uit Amerika en genieten sinds 1996 grote naamsbekendheid.

Diverse bedrijven bieden vloeibare ionische elementaire mineraalproducten aan. Deze producten zijn in geen geval gelijk aan de EIDON® mineralen. In feite kan iedereen mineralen oplossen in water en deze aanbieden als: 'ionisch' en 'elementair'. Deze woorden zeggen niets over de kwaliteit en productiewijze van een product of de gelijkwaardigheid aan de EIDON® mineralen. Dat deze producten anders zijn kunt u eenvoudig herkennen aan het gebruik van conserveringsmiddelen of natriumzouten of een relatief korte houdbaarheidsdatum. Maar het allerbeste advies dat wij u kunnen geven is om het verschil zelf te ervaren!

Het geheim van goede gezondheid zit hem in de juiste synergie tussen mineralen. Het is ten zeerste af te raden om zelf te experimenteren met mineralen als je niet weet wat jouw persoonlijke status is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bepaalde mineralen gestapeld in het lichaam hebt. Het lijkt dan nb alsof je een tekort hebt. Niets kan minder waar zijn. En door het juiste mineraal in te zetten waar je werkelijk tekort aan hebt kunnen ze geactiveerd worden waardoor zij eindelijk hun werk kunnen verrichten. Hoe tegenstrijdig kan het zijn? Ook kan het zijn dat je belast bent met zware metalen, zoals bijvoorbeeld aluminium, waardoor de werking van mineralen geblokkeerd wordt. Dan dient dat eerst opgeruimd te worden. Afijn, er is van alles mogelijk!

Eetbeest | Annemiek van der Kolk test door middel van de Ratio Intuitieve Methodiek jouw persoonlijke mineralenstatus. Aan de hand van deze status kan bepaald worden met welke ionisch elementaire mineralen de gezondheid weer op pijl gebracht kan worden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2020 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren