Vergoedingen - Natuurgeneeskundig Therapeut

Vergoedingen

De consulten en behandelingen worden niet vergoed vanuit de (aanvullende) verzekering. Om de consulten vergoed te krijgen wordt van de therapeut geëist dat deze zich aansluit bij een beroepsvereniging, door de beroepsvereniging geaccrediteerde opleiding heeft gevolgd en jaarlijks minimaal 7 dagen bijscholing volgt van door de beroepsvereniging geaccrediteerde cursussen. Daarnaast worden veel administratieve eisen gesteld. Annemiek van der Kolk - Eetbeest was aangesloten bij beroepsorganisatie Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC).

Dit alles kostte veel tijd en bovenal veel geld en weinig cursussen voldoen aan mijn eigen kritische eisen. Zelfstudie, het uitpluizen van wetenschappelijke artikelen, bestudering van medische boeken en het volgen van cursussen in het buitenland worden niet door beroepsverenigingen gezien als studietijd. Echte kennis en ervaring wordt niet getoetst, alleen 'aanwezigheid' op een cursus.

Ik heb daarom besloten me niet meer bij een beroepsvereniging aan te sluiten, hierdoor kan ik mijn tarieven laag houden en zijn de consulten vrijwel even duur als die van collega's die wel bij een beroepsvereniging zijn aangesloten, omdat meestal maar een deel van de consulten vergoed wordt.

Tarief
Een consult duurt over het algemeen een uur. Het tarief voor een consult is 60,50 per uur (incl. 21% BTW).

Consult aan huis
In overleg kan ik natuurlijk ook bij je thuis langskomen. Afhankelijk van reistijd en kilometers wordt hiervoor vooraf een bedrag afgesproken.

 

LAATSTE NIEUWS

LET OP!
15 juli t/m 15 sept. '24
ben ik met verlof.
Vanaf 16 sept. worden er dan weer bestellingen verstuurd.

Don Juan, Wegen met een hart...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2024 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel