Ino-Activator - Humming Mask

Inmiddels niet meer NIEUW, maar alweer een aantal jaren in gebruik in de praktijk van Annemiek van der Kolk | Eetbeest: Behandeling met de Humming Mask of te wel ino-activator.

De Humming Mask is een massage-apparaat met een lage frequentie (90 tot 120 Hertz) dat op 5 plaatsen op het hoofd vibreert: 2 x voorhoofd, 2 x jukbeenderen en neusbotje. De lucht in de holtes van het hoofd (de sinussen) gaat hierdoor mee resoneren. Naast de juiste locaties, is de intensiteit en timing belangrijk.

INO staat voor ingeademde Nitric Oxide. In onze sinussen wordt de molecuul Nitric Oxide (NO) aangemaakt. Dit molecuul speelt een essentiële rol bij afgifte van zuurstof in  het lichaam. The Nitric Oxide molecule (NO) of te wel Stikstofmonoxide en de werking hiervan, werd ontdekt door drie artsen in Amerika: Robert Furgott, Louis Ignarro en Ferid Murad. Voor deze ontdekking ontvingen zij in 1998 de Nobel Prijs voor medicijnen.

Sinds die ontdekking van 1998 zijn er meer dan 112.000 officiële medische studies gepubliceerd, over de werking van NO in ons lichaam. Door een recente studie uit 2016 van Jonathan S. Stamler, MD (President van het Harrington Discovery Institute) werd definitief aangetoond dat Nitric oxide (NO) in voldoende mate aanwezig moet zijn om een juiste uitwisseling van zuurstof aan de cellen te bewerkstelligen.
Voor jaren was het medisch onduidelijk wat de oorzaak was van een verlaagde zuurstofuitwisseling aan de cellen, terwijl er wel voldoende zuurstof in het bloed werd gemeten. Deze onduidelijkheid is nu opgelost. Hiermee kon het verband tussen ouderdomsproblemen en een tekort aan Nitric Oxide worden aangetoond. 

Wat betekent Nitric Oxide (NO) voor onze gezondheid?

Veel! Hieronder staan enkele links naar opmerkelijke onderzoeksverslagen over de werking van NO in relatie met slaap bijvoorbeeld.
De eerste studie werd uitgevoerd door het Karolinska instituut in Stockholm (Zweden). Lees meer: klik hier. En de tweede studie is uitgevoerd door de “University of Helsinki, Helsinki 00014, Finland”. Lees meer: klik hier. De combinatie van deze studies waren het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de Humming Mask.

Naarmate we ouder worden daalt het NO-gehalte in ons lichaam. Op jongere leeftijd wordt in ons bloed constant Nitric Oxide enzymmatig aangemaakt. Door het ouder worden (vanaf 40 jaar), wordt dit steeds minder.

Verbeter slaap, lichaamsfuncties, meditatie en focus, door het herstellen van het NO-gehalte in het lichaam. Een combinatie van eeuwenoude tradities en moderne techniek.

Benieuwd of een behandeling met de Humming Mask je past? Plan dan nu een afspraak!
Eetbeest | Annemiek van der Kolk te Brouwershaven.

---

Hoe werkt de Humming Mask precies?
De werking van de Hummer is gebaseerd op drie elementen:

1.  Fysieke beweging van de lucht in de sinussen door resonantie. 
De Humming Mask resoneert de lucht in onze sinussen. Het masker maakt daarvoor contact op 5 plaatsen op het hoofd. 2 x voorhoofd, (frontaal sinussen) 2 x jukbeenderen, (sphenoid sinussen) en maxillary sinussen achter het neusbotje. Deze lucht bevat Nitric oxide, die op een natuurlijke (enzym-matig)  manier is aangemaakt in onze sinussen. Door de resonantie kan de Nitric Oxide via de neus nu optimaal worden geïnhaleerd.

2.  Het biologisch effect van de Nitric oxide op onze zuurstofuitwisseling.
Nitric Oxide is een 100% natuurlijk gasmolecuul dat normaal enzyme-matig wordt aangemaakt in onze aderen (via de endothelial laag) om de afgifte van zuurstof via de hemoglobine in ons bloed te bewerkstelligen. Het is recentelijk bekend dat zonder Nitric Oxide in ons bloed uitwisseling van zuurstof niet mogelijk is. Als we ouder worden, wordt de aanmaak van Nitric oxide steeds minder, waardoor ook de zuurstofafgifte minder wordt. Hierdoor nemen lichamelijke en mentale functies af. Ook kunnen eerder infecties ontstaan doordat het afweersysteem verzwakt. De Humming Mask activeert de aanwezige Nitric Oxide in onze sinussen die we hierdoor eenvoudig kunnen inademen. De geïnhaleerde Nitric Oxide wordt in de longen verbonden met de hemoglobine in ons bloed, waardoor de afgifte van zuurstof weer plaatsvindt naar de fijnste adertjes in onze hersenen, ogen, lever, en andere organen, dit in sterk contrast tot hoe bloedruk verlagende middelen hun werk doen. Door deze verhoogde zuurstofuitwisseling ontstaat weer een verbeterde celfunctie en zuivering  zoals we gewend waren in onze jongere jaren. Hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen ouderdomskwalen. De verhoogde zuurstofuitwisseling heeft ook een preventieve werking  op deze ouderdomskwalen. 

3.  Het biologisch effect van de Nitric oxide op Apoptosis.
Apoptosis; naast de afgifte van zuurstof aan de cellen is  Nitric Oxide in belangrijke mate verantwoordelijk voor de apoptosis in ons lichaam. Apoptosis is de programmatig gestuurde “groei” en “degeneratie” van de cellen.  “Waar nieuwe cellen zich vormen, moeten oude cellen plaats maken” Indien dit proces wordt verstoord, door een tekort aan Nitric oxide, ontstaan fysieke problemen, zoals vergrote prostaat, overmatige celgroei en obstructie van zenuwcellen.

---

Duidelijke voordelen van de Humming mask in een oogopslag:​

 • De Humming Mask verbetert uw gezondheid op 100% natuurlijke wijze, met behulp van uw eigen natuurlijke verhoogde Nitric Oxide. Dus zonder medicijnen!

 • Het gebruik van de Humming Mask is aangenaam, rustgevend en voorkomt stress. 

 • De toename van Nitric Oxide helpt bij het genezen en voorkomen van de meeste geriatrische dysfuncties en verbetert de kwaliteit en welzijn in het algemeen.

 • Toename van Nitric Oxide verjongt de huid.

 • De Humming Mask is een gepatenteerd product.

---

Hieronder kun je de officiële site aanklikken betreffende studie(s) over onderwerp en de mogelijke oorzaak en gevolg van een vermindering van Nitric Oxide.                                       

 1. Effect of Nitric Oxide on Increased oxygen interaction.
  Effect van stikstofoxide op verhoogde zuurstof interactie
  Result within hours/days. Resultaat binnen uren en of dagen.
   

 2. Decrease High blood pressure (Sufficient Nitric oxide promotes blood flow)
  Verminder hoge bloeddruk (voldoende stikstofoxide bevordert de bloedstroom) 
  Result within hours/days. Resultaat binnen uren en of dagen.
   

 3. Enlarged prostate (Decreased by relaxation of smooth muscles)
  Vergrote prostaat (vermindert door ontspanning van gladde spieren)
  Nocturnal urination difficulties disappear within 3 days. Nachtelijke plassen verminderd binnen 3 dagen. 

 4. Erectile dysfunction (Increased blood flow by relaxing smooth muscles)
  Erectiele dysfunctie (verhoogde bloedstroom door gladde spieren te ontspannen) 
  Effect Immediately after use. Onmiddellijk resultaat na gebruik.
   

 5. Melts wrinkles away.  (Due to improved and faster cell renewal) 
  Smelt rimpels weg. (Door verbeterde en snellere celvernieuwing)
  Visible within days. Zichtbaar na dagen. 
   

 6. Arthritis (The reduction of infection in the joints)
  Artritis (de vermindering van de infectie in de gewrichten)
  Direct result due to pain relief. Direct door vermindering van pijn.
   

 7. Sleep/Insomnia problems (Improved acetylcholine production)
  Slaap- / slapeloosheidsproblemen (Verbeterde acetylcholine-productie)
  Effect immediately on first use. Onmiddellijk effect na het eerste gebruik.
   

 8. Constipation (Motility of gut increases)
  Constipatie (Motiliteit van de darm). (Verhoogde darm activiteit)
  Effect noticeable in days. Effect merkbaar in dagen.  

LAATSTE NIEUWS

LET OP!
15 juli t/m 15 sept. '24
ben ik met verlof.
Vanaf 16 sept. worden er dan weer bestellingen verstuurd.

Don Juan, Wegen met een hart...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2024 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel