P. Jentschura Meine Base Badzout - 75 gr.

Vorige Artikel 5 van 5
€ 3,50 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Meine Base Badzout badzoutconcentraat heeft een pH waarde van 8,5. Door de osmotische werking stimuleert Meine Base de huid om zuren en gifstoffen uit te scheiden en ondersteunt daarbij het zelfvettende vermogen van de huid. Meine Base bevat mineraalzouten en voert mineralen zoals ijzer en silicium aan. 

Tijdens het baden worden de afvalstoffen door het lichaam uitgescheiden en worden de dode huidcellen van het lichaam als het ware losgeweekt. Hierdoor worden de talgklieren geactiveerd en ontstaat er een natuurlijke en gezonde beschermlaag op de huid. Na het bad zal uw huid zijdezacht aanvoelen, een bodylotion zal overbodig zijn.

Voordelen van basische lichaamsverzorging:

• ontzuring
• het onttrekken van het zure leefmilieu van schimmels
• optimaal zelfvettend vermogen van de huid
• aangename lichaamsgeur
• regeneratie
• ontspanning
• zonder conserveringsstoffen
• zonder kleur- en reukstoffen

Natuurlijke uitscheiding
Ervaar de bijzondere waarde van de zeer fijn gemalen edelstenen agaat, carneool, citrien, chrysopraas, chalcedoon, saffier, bergkristal en onyx. Deze zijn op de chakra's van het lichaam afgestemd en helpen het te openen en voor een continue energiestroom te zorgen. Een bad met MeineBase zorgt voor een harmonische balans van lichaam, geest en ziel en helpt nieuwe energie, rust en kracht voor het alledaagse leven bij te tanken.Jentschura-ingredienten-meinebase
Toepassing
MeineBase is uiterst spaarzaam in gebruik, want het gebruik voor een ligbad is maar 3 eetlepels, en voor een voetbad 1 theelepel.

Het basisch-mineraal ligbad:
Het ontspant lichaam, geest en ziel tijdens het soms vermoeiende dagelijkse leven. Het ligbad activeert het grootste deel van huidoppervlakte en daarmee de meeste zweet- en talgklieren. Daarom is het de meest effectieve basische toepassing.
Warme basische baden zijn tijdens koude jaargetijden een weldaad voor lichaam en geest Verfrissende koele basische baden in de warme tijd van het jaar activeren en regenereren.

Het basisch-mineraal voetbad:
Voeten worden in de natuurgeneeskunde als “hulpnieren” beschouwd, die door regelmatige basische verzorging de reinigende functie van de nieren kunnen ontlasten. De basische lichaamsverzorging ondersteunt de natuurlijke uitscheidingsfunctie van de huid voor voelbaar geregenereerde voeten. Basisch-minerale voetbaden zijn optimaal geschikt voor de voerstap naar een basische lichaamsverzorging. Ze kunnen dagelijks worden genomen. Bouw deze 2 - 3 x per week voor tenminste 30 minuten bij 38 - 41 graden Celcius in uw dagelijks levenspatroon in. Bijvoorbeeld bij het lezen, of tv-kijken enz.. Zo ervaren onze voeten die ons per slot van rekening elke dag door het leven dragen een weldadige verlichting.

Basische inhalatie:
Los een theelepel MeineBase op in 1,5 – 2 liter kokend water. Inhaleer dit twee- tot driemaal per dag gedurende twee à drie minuten. Bijzonder geschikt bij verkoudheid, neusbijholteontstekingen, bronchitis, astma, hooikoorts, allergieën. 

Basische douche peeling:
Breng na het inzepen en afspoelen MeineBase aan op de vochtige huid, en wrijf het hele lichaam daar mee af. Daarna kort afspoelen. U kunt ook een loogwater van MeineBase over het lichaam laten lopen en vervolgens laten opdrogen. Het is bijzonder aanbevelenswaardig na fysieke belasting.

Gebruik:
75 gr. = 1 - 2 ligbaden of 10 voetbaden

Ingrediënten:
Natriumhydrogeencarbonaat, zeezout, natriumcaronaat, natuurlijke mineralen, agaat, carneool, citrien, chrysopraas, chalcedoon, saffier, bergkristal en onyx.

LAATSTE NIEUWS

Let op: Vanaf 1 augustus
ben ik met retraite.
De praktijk is dan dicht.
Ik help je weer graag,
met vernieuwde energie,
va half september '22.
Heel graag tot dan!

Don Juan, Wegen met een hart...
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2022 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel