BATC - Natuurgeneeskundig Therapeut

Annemiek van der Kolk - Eetbeest is aangesloten bij beroepsorganisatie Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) - br. 02281.
BATC 02281 | AGB-Code Zorgverlener 90101767 | AGB-Code Onderneming 90061278 | Klacht- en Tuchtrecht nr. KB 1115.1872

Tarief
Een consult duurt over het algemeen een uur. Het tarief voor een consult is 60,00 per uur (incl. 21% BTW).

De consulten van een BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering. Ik verwijs je graag door naar de website www.batc.nl waar je onder de link 'zorgverzekeraars' kunt vinden wat de zorgverzekeraar zal vergoeden. Wanneer je contact opneemt met de zorgverzekeraar, vermeld dan dat het gaat om een natuurgeneeskundig consult door een therapeut aangesloten bij de BATC en tevens op Menzis / Anderzorg / 2018 - lijst staat.

BATC natuurgeneeskundig therapeut

Consult aan huis
In overleg kan ik natuurlijk ook bij je thuis langskomen. Afhankelijk van reistijd en kilometers wordt hiervoor vooraf een bedrag afgesproken.

Geschillencommissie
Als je niet bent aangesloten bij een Geschillencommissie, mag je niet werken in de gezondheidszorg. Als BATC-therapeut beschik ik, Annemiek van der Kolk - Eetbeest, over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld. Het reglement behorende bij deze Geschillencommissie is te downloaden via deze link: Reglement Geschillencommissie.

LAATSTE NIEUWS

Kom ook eet-idee-en opdoen!
26 okt, 23 nov, 21dec,
tussen 15 - 17 uur
Masterclass
Orthomoleculair Koken @ Kookpunt 
Noordplein 29 te Rotterdam
-
Don Juan, Wegen met een hart...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2018 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie