NOW - Melatonine 5mg | 60 veg capsules

Artikel 36 van 38
€ 18,90 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Kenmerken Melatonin 5mg Now Foods:

  • Helpt bij het regelen slaapcyclus
  • Snelle absorptie
  • Sterke Melatonine 3mg
  • Farmaceutische kwaliteit

Melatonine is een natuurlijk hormoon dat van nature is geproduceerd door de pijnappelklier. De productie van melatonine (en andere hormonen) neemt af met het vorderen van de leeftijd. Het wordt moeilijker om in slaap te vallen. Daarbij overlapt deze afname met een verminderde functie van het immuunsysteem. Verschillende onderzoeken laten zien dat melatonine de nadelige gevolgen van innunosenescentie tegen kan gaan.  

Extra lekker slapen met extra sterke melatonine 3 mg

Goede nachtrust is van groot belang om je overdag fit te voelen. Bij 1 op de 4 Nederlanders is het lekker in slaap vallen niet vanzelfsprekend. Extra sterke melatonine helpt om extra snel in slaap te vallen.

Mensen hebben elke dag een ritme van slapen en waken. Dat ritme wordt aangestuurd via het licht dat op het netvlies van ons oog valt. Als de schemer invalt begint ons lichaam langzaam melatonine aan te maken in de pijnappelklier. De productie bereikt een piek tussen 11 uur ’s avonds en 1 uur ’s nachts. Na deze piek neemt de productie af en ’s ochtends is de aanmaak gestopt om weer heerlijk fris aan de dag te kunnen beginnen.

Dit dag- en nachtritme kan door diverse oorzaken verstoord raken. ’s Avonds laat de ogen blootstellen aan fel licht van TV of computer remt de aanmaak van melatonine en maakt het in slaap vallen moeilijk. Vliegen over meerdere tijdzones en nachtdiensten zijn ook bekende oorzaken van een verstoord ritme.
Bij het ouder worden raakt het dag- en nachtritme vaak verstoord en ook mensen die blind zijn hebben een sterk verstoord dag- en nachtritme.

Met het innemen van voldoende hoogwaardige melatonine kan het dag- en nachtritme weer genormaliseerd worden, zodat er weer een gezond slaappatroon ontstaat. Melatonine 3 mg bevat melatonine van farmaceutische kwaliteit in een dosering zoals deze gebruikt wordt in wetenschappelijk onderzoek. Daar kun je van op aan!

Melatonine staat vooral bekend als het slaaphormoon, maar heeft naast zijn slaapbevorderende werking ook een functie als antioxidant en modulator van het immuunsysteem. Dit betekent dat melatonine ook van nut kan zijn bij ziektebeelden die geassocieerd zijn met overmatige oxidatieve stress en ontsteking, waaronder neurodegeneratieve ziektebeelden en auto-immuunziekten. Ook kan melatonine de vruchtbaarheid ondersteunen door de mitochondriën in de geslachtscellen te beschermen.

WAAROM STAAT ER GEEN OF WEINIG INFORMATIE OVER DE WERKING VAN DIT PRODUCT?
Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die in de EU database worden weergegeven mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen daarom niet op de website gedeeld worden.
Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op.

LAATSTE NIEUWS

LET OP!
15 juli t/m 15 sept. '24
ben ik met verlof.
Vanaf 16 sept. worden er dan weer bestellingen verstuurd.

Don Juan, Wegen met een hart...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel