NU 10 euro korting

dr Mercola - Eye Support met 10mg Luteine - 90 capsules

Artikel 9 van 38
€ 82,95 € 72,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Eye Support van dr Mercola is een combinatie van de meest krachtige antioxidanten: Luteïne, Zeaxanthine, Astaxanthine en zwarte bes.

Luteïne is een natuurlijk voorkomende carotenoïde. Gebruikt door je lichaam als krachtig antioxidant en door je ogen voor de opname van blauw licht. Luteïne is een krachtige antioxidant die vrije radicalen kan bestrijden en cellen kan beschermen tegen oxidatieve schade.

Zeaxanthine is de sterkste antioxidant carotenoïde welke aanwezig is in uw netvlies. Zeaxanthine komt voor in verschillende weefsels, met inbegrip van uw lens en uw macula, ter ondersteuning van hun dagelijkse taken.

Natuurlijk voorkomende Astaxanthine is tevens een krachtige antioxidant zie voor aparte omschrijving bij de supplementen Astaxanthine van dr Mercola (los verkrijgbaar in capsules van 4mg en 12mg in potjes van 30 of 90 stuks)

Zwarte bes bevat enkele van de hoogste niveaus van anthocyanines die in de natuur worden gevonden (190-270 mg per 100 g) - Eye Support bevat 50 mg anthocyanines geproduceerd uit zwarte bes van hoge kwaliteit - dezelfde statistisch significante dosering die werd gebruikt in een belangrijk onderzoek naar zwarte bes en visuele vermoeidheid .

Met de combinatie van Luteïne, Zeaxanthine, zwarte bessen en Astaxanthine - omvat Eye Support de beste en meest belangrijke ingrediënten die vandaag de dag bekend zijn. Niet alleen goed voor uw ogen, tevens voor de gezondheid van uw hersenen. Feitelijk al uw lichaamscellen.

LAATSTE NIEUWS

LET OP!
15 juli t/m 15 sept. '24
ben ik met verlof.
Vanaf 16 sept. worden er dan weer bestellingen verstuurd.

Don Juan, Wegen met een hart...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel