Vitamine C-PAK | Dr Mercola | 30 zakjes vitamine C, D en zink

Artikel 5 van 38
€ 39,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Vitamine C-pak van dr Mercola is een combinatie van 3 essentiële immuunondersteunende voedingsstoffen - vitamine C, vitamine D en zink.

 • Combineert de antioxiderende kracht van 3 belangrijke voedingsstoffen (vitamine C, vitamine D en zink) geleverd in handige poederverpakkingen die onderweg kunnen worden gebruikt.
 • Lost gemakkelijk op in water voor een verfrissende, koolzuurhoudende drank met snelwerkende absorptie.
 • Biedt de voordelen van zink zonder de metaalsmaak.
 • Wordt licht gezoet met biologische stevia en biedt een heerlijke sinaasappelsmaak met nul gram totale suikers.
 • Is geproduceerd zonder gluten.

Extra informatie

Uw immuunsysteem is een ingewikkeld uitgebreid netwerk van cellen, organen, antilichamen, immuuneiwitten en andere weefsels die u helpen gezond en sterk te blijven en uw lichaam te beschermen tegen seizoensgebonden en dagelijkse bedreigingen.
Zodra uw immuunsysteem een ​​van deze bedreigingen tegenkomt, genereert het op natuurlijke wijze een zogenaamde immuunrespons.
Wanneer B-lymfocytcellen deze bedreigingen, "antigenen" genoemd, herkennen, beginnen ze antilichamen af ​​te scheiden. Deze antilichamen zijn speciale eiwitten die zich tijdens uw immuunrespons hechten aan en omgaan met specifieke antigenen.
Zonder een normaal immuunsysteem zou uw lichaam kwetsbaar zijn voor deze vreemde lichamen en externe stressoren die uw gezondheid nadelig kunnen beïnvloeden.
Sommige vitamines en mineralen kunnen een gezonde immuunfunctie helpen ondersteunen.

 • Vitamine C
  Ondersteunt de normale immuunfunctie, hart-, vaatgezondheid en meer.
  Een krachtige antioxidant die eiwitten, lipiden, koolhydraten en nucleïnezuren (DNA en RNA) beschermt tegen schade door vrije radicalen en reactieve zuurstofsoorten (ROS), die kunnen leiden tot versnelde celveroudering.
  Stimuleert de aanmaak van witte bloedcellen, met name neutrofielen, lymfocyten en fagocyten, en bevordert de normale functies van uw cellen.
 • Vitamine D
  Naast het helpen behouden van gezonde botten en tanden, speelt vitamine D ook een belangrijke rol bij het goed functioneren van je immuunsysteem. Deze vitamine kan onderscheidende effecten hebben op zowel uw aangeboren als uw adaptieve immuunsysteem.
 • Zink
  Op de tweede plaats na ijzer als het meest voorkomende mineraal dat in uw lichaam wordt aangetroffen, is zink essentieel voor het gezond functioneren van al uw cellen, weefsels, organen en botten en voor bescherming tegen de effecten van celveroudering.

Proactief zijn kan het verschil maken, vooral in tijden waarin uw immuunsysteem uitdagingen moet aangaan.
Traditionele vitamine C wordt doorgaans geplaagd door een verminderde biologische beschikbaarheid en snelle uitscheiding via het lichaam, en vaak problemen met de spijsvertering.
Naast vitamine D in de voorkeursvorm van D3 als cholecalciferol, en zink, als zinkbisglycinaatchelaat, Vitamine C-PAK bevat een speciale, uniek verbeterde vorm van vitamine C die helpt om deze uitdagingen op het gebied van levering en retentie te overwinnen.
Geproduceerd uit een exclusief mengsel van ascorbinezuur, lipidemetabolieten en bioflavonoïden, onze Vitamine C-PAK formule maakt gebruik van een gepatenteerde biologisch beschikbare in vet oplosbare vitamine C.
De exclusieve in vet oplosbare vitamine C-combinatie in Vitamine C-PAK biedt een van de meest geavanceerde biologisch beschikbare vormen van de vitamine die tot nu toe is ontwikkeld.
De sleutel tot deze verbeteringen zijn de vetzuren die ervoor zorgen dat ascorbinezuur de cellen sneller en effectiever kan binnendringen. Deze vetzuren werken als ascorbinezuurdragers om de biologische beschikbaarheid, weefseldistributie en cellulaire opname van vitamine C te verbeteren.
Als onderdeel van de drievoudige combinatie-elementen bevatten de citrusbioflavonoïden Vitamine C-PAK helpen zorgen voor een beschermend effect voor de vitamine C tegen oxidatiemiddelen in uw lichaam.

Ingrediënten: Vitamine C (ascorbinezuur), Vitamin D3 (cholecalciferol), zink (zinkbisglycinaatchelaat), bioflavonoïde lipidemetabolietcomplex [citrusbioflavonoïden (uit sinaasappelextract), vetzuren (uit rijstzemelen)], citroenzuur, natriumbicarbonaat, kaliumbicarbonaat , appelzuur, natuurlijke sinaasappelsmaak met andere natuurlijke smaken, organische steviolglycoside (van Stevia rebaudiana-blad), maltodextrine, gemodificeerd zetmeel, sucrose

Voorgesteld gebruik: Volwassenen, meng als voedingssupplement 1 pakje met 250ml. water. Kan tot twee keer per dag worden ingenomen.

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. 

DISCLAIMER: Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Alle informatie op deze site is bedoeld voor educatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als medisch advies.

LAATSTE NIEUWS

LET OP!
15 juli t/m 15 sept. '24
ben ik met verlof.
Vanaf 16 sept. worden er dan weer bestellingen verstuurd.

Don Juan, Wegen met een hart...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel