VERKOCHT

Gronden - Jennifer Hinton

Vorige Artikel 23 van 47 Volgende
€ 8,50
Het artikel is uitverkocht.

ISBN: 9789062290420 

5e druk januari 2008

Paperback 

149 pagina's

uitgeverij: De Driehoek

Gronden is het lichamelijk en geestelijk herstellen van het contact met de aarde. De behoefte aan gronden neemt toe naarmate steeds meer mensen zich verliezen in spirituele activiteiten, sterke emotionele ervaringen of vervreemding van de maatschappij en hun directe omgeving.
Bij verschijning van de eerste druk van Gronden was deze term in Nederland nog vrijwel onbekend. Inmiddels is het begrip ingeburgerd en de kring beoefenaars van de in dit boek beschreven technieken breidt zich gestadig uit. Zowel in het kader van therapien als in de dagelijkse zorg voor de individuele psychische hygiene is voor velen 'gronden' tot de standaardpraktijk gaan behoren.

Jennifer Hinton voltooit haar studie Transpersoonlijke Psychologie aan het Naropa Institute (Boulder, Colorado, VS). Van jongs af heeft zij zich beziggehouden met technieken en methoden, inclusief de EST-training, siddha yoga, channeling en sjamanisme. Zij volbracht spirituele onderzoekstochten in Midden-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en India.

Gewoon als nieuw

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2023 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel