VERKOCHT

Familieopstellingen - Bert Hellingers systemische familietherapie - Nick Blaser

Vorige Artikel 36 van 47 Volgende
€ 12,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

ISBN 9789062290765 

5e druk

2008

157 pagina's

uitgeverij Synthese

Familieopstellingen - Bert Hellingers systemische familietherapie - Nick Blaser

Dit boek biedt een algemeen overzicht en introductie van de methode van Bert Hellinger en mag in het Nederlandse taalgebied als basiswerk worden beschouwd.
Of wij willen of niet, wij zijn een deel van een familiesysteem. Veel problemen in relaties, huwelijk, op ons werk, maar ook depressie, druggebruik en herhaaldelijke ongevallen kunnen door een onbewuste verstrengeling met onze familie veroorzaakt worden. Door indentificatie en loyaliteit met het noodlot van een familielid plaatsen wij ons in een rol, die niet de onze is. Wij doen dit uit liefde voor onze familie, voor onze ouders en grootouders. Wij geloven, door voor de ander te dragen, het verstoorde evenwicht in het familiesysteem te kunnen herstellen.
Met behulp van fmilieopstellingen kunnen deze verstrengelingen op een ontroerende manier zichtbaar gemaakt woren. Door het zien van de werkelijkheid wordt onze ziel geraakt. Hierdoor verandert iets wezenlijks in ons. Wat voordien onmogelijk leek wordt nu mogelijk; wij kunnen en mogen een zelfstandig leven leiden. Duizenden hebben deze verandering aan den lijve ondervonden. Zij zijn er zeer gelukkig mee.

Gelezen: Als nieuw

LAATSTE NIEUWS

LET OP! Praktijk is januari gesloten. Bestellingen worden week 6
weer verzonden.
Heel graag tot dan! x Annemiek

Don Juan, Wegen met een hart...
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2022 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel