VERKOCHT

De weg van de heldin - de zoektocht van de vrouw naar heelheid - Maureen Murdock

Vorige Artikel 46 van 47 Volgende
€ 14,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

ISBN 9789074899338 

2008 

uitgeverij Aionion Symbolon

224 pagina's

De weg van de heldin - de zoektocht van de vrouw naar heelheid - Maureen Murdock

De weg van de heldin is de mythische zoektocht van de vrouw om de diepe wond van haar vrouwelijke aard te helen, zowel op persoonlijk, cultureel als spiritueel niveau. In de psychologische literatuur vinden we veel over de weg van de held naar individuatie, maar dat vrouwen een geheel eigen en andere weg moete bewandelen, is tot nu toe weinig belicht. In dit stimulerende, openhartige en ook ontroerende boek laat Murdock zien voor welke innerlijke vragen en opgaven vrouwen in onze tijd geplaatst worden, vragen die niet alleen haarzelf en het ontdekken van haar eign wezen betreffen, maar ook vragen die rechtstreeks te maken hebben met het veranderen van ingebakken (vaak onbewuste) zienswijzen van onze cultuur op het vrouwelijke.
Belangrijke psychologische processen als het helen van de moeder/dochterbreuk, het onderkennen van 'vadersdochter'-symptomen, de afdaling in het donker van de innerlijke nederwereld om je eigen wezen te hervinden, woren met warmte en aan de hand van voorbeelden uitgewerkt.
Het boek dat diepe inzichten biedt in zowel de vrouwelijke psychologie als in de verstoorde balans tussen mannelijke en vrouwelijke waarden in onze samenleving en de impact daarvan op de ontwikkeling van de vrouw.
Een prachtige wegwijzer voor vrouwen op weg naar heelheid, maar ook voor mannen om in contact te komen met het wezen van het vrouwelijk, en het vrouwelijke in hemzelf.

Maureen Murdock, MA, is gezinstherapeute en onderwijsconulente. Zij heeft een aantal boeken geschreven waaronder 'Vaders dochter'. Ze is verbonden aan diverse univeriteiten en onderwijsinstituten in de VS.

Gelezen: in nieuwstaat

Ze onderneemt deze spirituele reis om heel te worden, waarbij ze alle delen van haar wezen integreert.


Dit boek biedt diepe inzichten en is een geweldig gereedschap, zowel voor individuen als voor groepen. Internationaal beschouwd als een van de besten in zijn soort!

LAATSTE NIEUWS

LET OP:
De praktijk is gesloten vanaf
kerst '23 t/m januari '24.

Er worden dan ook geen
bestellingen verzonden.

Met VERSE ENERGIE en
NIEUWE INSPIRATIE
help ik je daarna graag weer
vanaf februari '24,
en
stuur ik weer bestellingen.

Don Juan, Wegen met een hart...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2023 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel