VERKOCHT

De aarde genezen - Diagnose en therapie - Marko Pogacnik

Vorige Artikel 15 van 47 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

ISBN 9789060384022 

1e druk 

1997 

Uitgeverij Vrij Geestesleven

263 pagina's

De aarde genezen - Diagnose en therapie - Marko Pogacnik

Kan de natuur zelf ziek zijn? Volgens de Sloveense kunstnaar en geomant Marko Pogacnik heeft ieder landschap en zelfs iedere plek op aarde een eigen vitaliteit. En niet zelden is die vitaliteit door menselijk ingrijpen aangetast. Eigenlijk voelt iedereen dat wel aan. We kennen bodem- en waterverontreiniging, de achteruitgang van bepaalde planten- of diersoorten. Maar we spreken ook van de 'verschraling' van een landschap of de 'ontzieling'van een stadscentrum.
'De aarde genezen'beschrijft een aantal gevallen waarin de natuurlijke vitaliteit of soms het sacrale karakter van een plaats door mensenlijk ingrpijpen grondig werd verstoord (o.m. de Berlijnse muur, een snelweg door het hart van een stad, een uit zijn krachten gegroeid indrustriegebied, voormalige oorlogsgebieden, enz.). Pogacnik laat zien op welke manier daarbij hulp kan worden geboden. De methoden die hij heeft ontwikkeld variëren van het werken met kosmogrammen, lithopunctuur (steenzettingen), klank- en kleurtherapei tot het zoeken van contact met natuurwezens. Bij het welslagen van de therapie blijkt de innerlijke houding van de mensen die het uitvoeren een beslissende rol te spelen.
'De aarde genezen'is een uitermate praktisch boek, dat nuchter verslag doet van Pogacnik's ervaringen en eenvoudige advieen geeft waarmee de lezer in zijn eigen woon- en leefomgeving aan de slag kan.

Gelezen: In redeljike staat

LAATSTE NIEUWS

Let op: Vanaf 1 augustus
ben ik met retraite.
De praktijk is dan dicht.
Ik help je weer graag,
met vernieuwde energie,
va half september '22.
Heel graag tot dan!

Don Juan, Wegen met een hart...
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2022 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel