JUVO raw food biologische maaltijdvervangers

Juvo biedt verschillende raw whole food maaltijdvervangers. Deze zijn ontwikkeld door James Hwang. James doet al jarenlang en continue onderzoek naar de werking van raw food op het behouden en bovenal verbeteren van de gezondheid. Raw food, raw whole food staat in toenemende mate in de belangstelling. De rol die voeding speelt op het gebied van gezondheid is steeds duidelijker. Hoe rauwer, hoe puurder de voeding, hoe rijker deze is.

Raw food is niet nieuw, in de jaren ‘70 werd het rauwe voeding genoemd. De term rauwkost komt nog uit die tijd. Een belangrijke voorvechter van rauwe voeding was o.a. Alfred Vogel.

Het woord Juvo betekent “hulp geven” dat is ook de missie van producent Erom en James Hwang. Zoveel mogelijk mensen over de hele wereld helpen met gezonde voeding. Juvo is een complete gezonde biologische maaltijd in poedervorm. Gezond eten en vooral gezond blijven eten vraagt tijd en aandacht. Juvo maakt dat makkelijk.

Als orthomoleculair therapeut kan ik, Annemiek van der Kolk, me goed vinden in de missie van Juvo. Noem Eetbeest jouw Juvo coach. Ik kan je adviseren en begeleiden bij het veranderen van eet-gewoonten, waarbij goede gezondheid bovenaan het lijstje komt te staan. Zoek je hulp bij het verbeteren van sportprestaties? Ik kan je daarnaast helpen het juiste gewicht te bereiken, of dat nu gaat om afslanken / afvallen of juist aankomen.

LAATSTE NIEUWS

Kom ook eet-idee-en opdoen!
Vanaf September weer
elke laatste vrijdag v.d. maand
tussen 15 - 17 uur
Masterclass
Orthomoleculair Koken @ Kookpunt 
Noordplein 29 te Rotterdam
-
Let op! t/m 31/08/18
ben ik met sabbatical en op reis:
Om zef inspiratie, kennis en
energie op te doen!
Ik geef het graag weer aan je door vanaf  3 september, tot dan!

Don Juan, Wegen met een hart...

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2018 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie