EETBEEST @ Kookpunt Rotterdam

Meestal de laatste vrijdag van de maand bereidt Eetbeest | Annemiek van der Kolk een gezonde orthomoleculaire maaltijd voor al het werkende personeel van Kookpunt. Een maaltijd waarmee vol energie de koopavond kan worden door gewerkt! Benieuwd naar de recepten? Schrijf je dan nu in voor de Eetbeest Nieuwsbrief, en ontvang van nu af aan lekker Eetbe(e)st nieuws in je mailbox voorzien van Eet-Weet-jes en een supplementen aanbieding.

---

Elke laatste vrijdag v.d. maand tussen 15 - 17 uur Masterclass Orthomoleculair Koken @ Kookpunt Noordplein 29 te Rotterdam.
Je vindt Annemiek in de grote masterclass kookpan-keuken, welke centraal in de de grootste kookwinkel van Nederland aan Noordplein - Rotterdam staat opgesteld. Je kunt, tussen de bereiding van het personeelseten door, terecht met je vragen. Wil je liever een persoonlijk consult, stuur dan een berichtje dan maken we een afspraak. We plannen deze bijvoorbeeld voor, of na de kooksessie in Rotterdam, of op een ander tijdstip en dan in Brouwershaven (of comfortabel bij je thuis!).

annemiek-van-der-kolk eetbeest

Eetbeest | Annemiek van der Kolk aan de kook @ Kookpunt Rotterdam

LAATSTE NIEUWS

Don Juan, Wegen met een hart...
-

schrijf je nu in voor
de e-nieuwsbrief en ontvang
het heetste 'Eetbeest' nieuws
met tips&tricks in je mailbox

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2019 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie