EETBEEST @ Kookpunt Rotterdam

Elke laatste vrijdag van de maand bereidt Eetbeest | Annemiek van der Kolk een gezonde orthomoleculaire maaltijd voor al het werkende personeel van Kookpunt. Een maaltijd waarmee vol energie de koopavond kan worden door gewerkt! Benieuwd naar de recepten? Schrijf je dan nu in voor de Eetbeest Nieuwsbrief, en ontvang van nu af aan lekker Eetbe(e)st nieuws in je mailbox voorzien van Eet-Weet-jes en een supplementen aanbieding.

---

Op vrijdag 5 januari, 9 februari, 30 maart en 13 april wordt er tussen 15.00 - 17.00 uur orthomoleculair gekookt @ Kookpunt Rotterdam.
Je vindt Annemiek in de grote masterclass kookpan-keuken, welke centraal in de de grootste kookwinkel van Nederland aan Noordplein - Rotterdam staat opgesteld. Je kunt, tussen de bereiding van het personeelseten door, terecht met je vragen. Wil je liever een persoonlijk consult, stuur dan een berichtje dan maken we een afspraak. We plannen deze bijvoorbeeld voor, of na de kooksessie in Rotterdam, of op een ander tijdstip en dan in Brouwershaven (of comfortabel bij je thuis!).

annemiek-van-der-kolk eetbeest

Eetbeest | Annemiek van der Kolk aan de kook @ Kookpunt Rotterdam

Eetbeest @ Kookpunt

Vrijdag 9 februari,
30 maart en 13 april
tussen 15 - 17 uur
Masterclass
Orthomoleculair Koken

@ Kookpunt Noordplein 29 te Rotterdam
Kom ook eet-idee-en opdoen!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2018 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie