Paardenmelkpoeder - 100 gram poeder gevriesdroogd

Vorige Artikel 41 van 41
€ 20,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Paardenmelk heeft een gunstige invloed op de algehele gezondheid, geeft meer energie, verhoogd de weerstand, zorgt voor een goede maag- darmflora en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

  • Het geeft meer energie het verhoogt de weerstand
  • Het bevordert de opname van vitamines en mineralen
  • Het ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid

100% gevriesdroogde paardenmelkpoeder vacuüm verpakt.
Gevriesdroogde paardenmelkpoeder bestaat uit 100% zuivere en gevriesdroogde paardenmelk, zonder toevoeging van enige bewaar-, smaak,- of kleurstoffen, en is vacuüm verpakt. Gevriesdroogde paardenmelkpoeder is gelijk aan verse paardenmelk, slechts het aanwezige water (ruim 91%) is uit de paardenmelk gedroogd.

Het bijzondere van gevriesdroogde paardenmelk
De invloed van paardenmelk is vooral gebaseerd op zeer bijzondere eiwitten, die voor de helft bestaan uit albumine en globuline. Door de overeenkomst tussen paarden melk en de melk van de mens is paardenmelk een waardevolle voedingsbron. Bij verhitting gaan deze bijzondere eiwitten verloren. Bij vriesdrogen wordt de melk echter niet verhit, maar bevroren tot heel lage temperaturen en onder vacuüm wordt het water uit de melk gehaald, waardoor er een droog poeder ontstaat dat ruim 9 keer geconcentreerd is. Groot voordeel van deze methode van conserverren is het behoud van de waardevolle stoffen paardenmelk. Paardenmelk van Paardenmelkerij de Lage Wierde wordt daarom op eigen bedrijf gevriesdroogd.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2023 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel