dr Mercola NAC with Milk Thistle - 500mg NAC per serving - 60 capsules

Vorige Artikel 22 van 38 Volgende
€ 30,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

dr Mercola NAC leverondersteuning met Milk Thistle.

Ingrediënten per serving van 2 capsules:
Acetul-Cysteïne (NAC) 500mg, Mariadistel-zaadextract 300mg, Orginische Brocolli kiem-poeder 50mg, Microkristallijne cellulose, capsule (hydroxypropulmethulcellulose).

N-Acetyl-Cysteïne, of NAC, stelt uw lichaam in staat om op natuurlijke wijze glutathion te produceren, de "hoofdantioxidant" van uw lichaam, wat essentieel is voor een optimale immuun- en metabolische gezondheid en voor een goede stofwisseling van vitamine D3 in uw lichaam.

NAC met Mariadistel biedt voortdurende ondersteuning voor het normale ontgiftingsproces en een gezonde ontstekingsreactie van uw lichaam, terwijl het uw lichaam ook helpt antioxidanten te produceren en effectief te gebruiken om te helpen beschermen tegen vrije radicalen en oxidatieve schade aan uw cellen en weefsels.

De formule van dr Mercola combineert drie krachtige ingrediënten - NAC, mariadistelzaadextract en biologisch broccolikiempoeder - om een ​​uitzonderlijke reeks antioxidanten te bieden voor het ondersteunen van de gezonde functie en het normale dagelijkse herstel van uw lever.

---

Glutathion is de belangrijkste antioxidant van uw lichaam en komt voor in al uw cellen. Het functioneert door alle andere antioxidanten in lijn te houden en op hun hoogtepunt te presteren. De primaire taak van deze super-antioxidant is om je lichaam te helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen, afvalstoffen en mogelijk schadelijke stoffen. Glutathion is een van de belangrijkste factoren in het ontgiftingsarsenaal van uw lichaam en is cruciaal voor het welzijn van uw lever.
Naarmate je ouder wordt, neemt het vermogen van je lichaam om glutathion te produceren af. En veel stoffen zoals alcohol, drugs en verontreinigingen kunnen uw glutathiongehalte uitputten. Een van de beste manieren om die niveaus te herstellen, is door een derivaat van het aminozuur cysteïne te gebruiken, N-acetylcysteïne of kortweg NAC genoemd. NAC wordt geleverd met vier decennia wetenschappelijke validatie en wordt al meer dan 30 jaar in de traditionele geneeskunde gebruikt.
Een van de belangrijkste taken van NAC in de conventionele geneeskunde is de behandeling van acute vergiftiging met pijnstillende medicijnen die paracetamol bevatten - de belangrijkste oorzaak van acuut leverfalen in de VS. Een te hoge dosis paracetamol kan de glutathionreserves van het lichaam uitputten, wat leidt tot permanente leverschade. Als zijn voorloper herstelt NAC snel het glutathiongehalte.

NAC's acties die verder gaan dan zijn rol als voorloper van glutathion

Door regelmatig de voorraad glutathion van uw cellen aan te vullen, helpt NAC uw cellen om hun vermogen om zichzelf te beschermen tegen vrije radicalen en andere schade terug te krijgen. Dit is vooral wenselijk naarmate je ouder wordt.
Onderzoekers hebben ontdekt dat NAC meer doet dan alleen het glutathiongehalte in je cellen aanvullen. NAC biedt extra potentiële voordelen op deze gebieden:

  • Helpt bij het reguleren van de expressie van veel genen die betrokken zijn bij de ontstekingsreactie van uw lichaam
  • Ondersteunt een normale gezonde insulinegevoeligheid
  • Ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen
  • Beschermt weefsels en cellen tegen de effecten van oxidatieve stress door inspanning
  • Ondersteunt normale gezonde celgroei en ontwikkeling

Het lijdt geen twijfel dat NAC een waardevol potentieel biedt voor de ondersteuning van uw levergezondheid.

Milk thistle wordt al meer dan 2000 jaar gekoesterd vanwege zijn waarde bij het ondersteunen van de gezondheid van lever, nieren en galblaas.

Wanneer de bladeren van de plant worden geplet, komt er een melkachtig sap vrij. Vandaar de naam. De milk thistle is een uitstekende bron van de antioxidantverbinding silymarine, het primaire actieve bestanddeel. Silymarine, gewonnen uit de plantenzaden, bestaat uit drie flavonoïden - silibinine, silidianine en silicristine - die allemaal kunnen helpen bij het herstellen van levercellen die zijn beschadigd door milieuverontreinigende stoffen, alcohol en fructose. Van silymarine is vastgesteld dat het glutathion verhoogt en de uitputting ervan in uw lever helpt voorkomen. Het helpt ook een normale ontstekingsreactie in uw cellen te ondersteunen door zijn effect op genexpressie.

Ondersteun uw lever met tot 100 keer meer van de sulforafaan-precursor in verse broccoli

Glucoraphanine is een voorloper van sulforafaan, een krachtige leverondersteunende stof die wordt aangetroffen in reguliere biologische broccoli - de bekendste bron. Verse, jonge broccolispruiten – gekweekt uit biologische broccolizaden – kunnen echter wel 100 keer zoveel glucoraphanine bevatten!
Wanneer dieren in studies groenten kauwden of slikten die glucoraphanine bevatten, activeerde het resulterende sulforafaan het afvalverwerkingssysteem van het lichaam. Dit hielp het lichaam niet alleen om verontreinigende stoffen te verwijderen, het hielp het lichaam ook te beschermen tegen mogelijke schade.
Onderzoekers wilden zien hoe deze stoffen bij mensen zouden werken, dus reisden ze naar een van de meest geïndustrialiseerde en vervuilde regio's in China om hun theorie op de proef te stellen. Ze rekruteerden in totaal 291 mannen en vrouwen die leefden in een landelijke boerengemeenschap in de provincie Jiangsu, China, ongeveer 80 kilometer ten noorden van Shanghai voor hun proefperiode van 12 weken. De behandelingsgroep kreeg een half kopje drank gemaakt met broccolikiempoeder dat glucoraphanine en sulforafaan bevat, gecombineerd met gesteriliseerd water, ananas en limoensap. Tijdens het parcours werden urine- en bloedmonsters genomen om de ingeademde luchtverontreinigende stoffen te meten. De resultaten waren verbluffend... De uitscheiding van een veelvoorkomende en potentieel gevaarlijke verontreinigende stof in de lucht steeg op de allereerste dag in de groep van broccolikiemenpoeder - met maar liefst 61 procent! En de verhoogde uitscheiding bleef gedurende de gehele periode van 12 weken aanhouden.
Onderzoekers concludeerden dat de sulforafaan in het spruitpoeder op de een of andere manier aan de cellen zou kunnen signaleren dat ze zich moeten aanpassen aan een breed scala aan milieuverontreinigingen, waaronder die in water en voedsel, en deze moeten overleven.

LAATSTE NIEUWS

Let op: Vanaf 1 augustus
ben ik met retraite.
De praktijk is dan dicht.
Ik help je weer graag,
met vernieuwde energie,
va half september '22.
Heel graag tot dan!

Don Juan, Wegen met een hart...
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2022 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel