dr Mercola - Astaxanthine - 4mg per capsule - 30 capsules

Vorige Artikel 9 van 38 Volgende
€ 22,50 (inclusief btw)

Astaxanthine wel de "koning van antioxidanten" genoemd, is een van de krachtigste antioxidanten van de natuur met een afvangkracht van vrije radicalen die wel 65 keer groter is dan vitamine C en 54 keer groter dan bètacaroteen.

Veel antioxidanten, zelfs enkele van de krachtigere, zijn niet in staat om zowel je bloed-hersen- als bloed-retinale barrières te passeren om je hersenen, zenuwstelsel en ogen te bereiken.

Astaxanthine is anders. Het heeft het zeldzame vermogen om deze beschermende barrières te passeren om uw hersenen en oogweefsel te helpen beschermen tegen vrije radicalen en andere stoffen die oxidatieve schade, ontstekingen en snellere celveroudering kunnen veroorzaken.

Dat is niet alles waardoor astaxanthine zich onderscheidt van andere antioxidanten. Het kan niet alleen meerdere vrije radicalen tegelijk aan (maar liefst 19), het werkt ook op ten minste vijf verschillende ontstekingsroutes om de gezonde normale ontstekingsreactie van uw lichaam te ondersteunen. Bovendien heeft astaxanthin tot 6000 keer de uitdovende kracht van andere bekende antioxidanten.

Omdat astaxanthin zowat elke cel in uw lichaam kan bereiken, biedt het een verbazingwekkend potentieel voor vele functies, waaronder cellulaire energieproductie, cognitieve en psychomotorische functie, oog- en huidgezondheid, cdraagt ​​bij aan de normale functie van het immuunsysteemen cardiovasculaire gezondheid ook.

Dit Astaxanthine 4 mg onderscheidt zich van andere astaxanthine omdat:

  • Het gebruikt alleen organische Astaxanthine van micro-algen, de voorkeursbron Haematococcus pluvialis extract
  • De astaxanthine wordt gekweekt in zuivere, schone glazen buizen, in plaats van verontreinigde open vijvers zoals andere producten, en is onaangetast door chemische oplosmiddelen, conserveermiddelen, weekmakers en residuen

LET OP: Vanwege de potentie van Astaxanthine kan dit product vlekken maken op de huid, kleding of andere huishoudelijke oppervlakken.

Voorgesteld gebruik: Volwassenen nemen als voedingssupplement dagelijks één (1) capsule bij een maaltijd.

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.

DISCLAIMER: Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Alle informatie op deze site is bedoeld voor educatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als medisch advies.

LAATSTE NIEUWS

Let op: Vanaf 1 augustus
ben ik met retraite.
De praktijk is dan dicht.
Ik help je weer graag,
met vernieuwde energie,
va half september '22.
Heel graag tot dan!

Don Juan, Wegen met een hart...
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2022 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel