AKTIE

Your Zooki - Liposomale Vitamin C 30 sachets

Vorige Artikel 2 van 38 Volgende
€ 45,50 € 39,95 (inclusief 9% btw)
Voorraad 7 stuks

Your Zooki C Liposomaal Vitamine C 30 sachets.

Erg content met deze aanvulling op het assortiment Lypo Spheric Vitamin C, naast die van naast de Altriënt C / Livon. 
Your Zooki maakte een liposomale vitamine C die super opneemt, makkelijk in te nemen is en lekker smaakt.

Hoe werkt het? YourZooki liposomale Vitamine C is vele malen beter opneembaar dan de gangbare vitamine C tabletten of poeders. Bij YourZooki C, zit de vitamine C als het ware "verpakt" in microscopisch kleine vetbolletjes (Liposomen) die de werkzame stof omhullen en beschermen. De liposomen zorgen voor een veilige passage door de maag, zodat de vitamine C niet afgebroken wordt door het maagzuur, maar direct en voor bijna 100% wordt opgenomen in de dunne darm.

Wat is het verschil met andere supplementen? Het verschil tussen YourZooki C en andere liposomale supplementen, is dat de YourZooki liposomen op hun beurt weer omhuld zijn door water-oplosbare micellen, die ervoor zorgen dat YourZooki C moeiteloos oplost in water. Het resultaat is een verfrissend drankje dat prettig is om te drinken en wat bijvoorbeeld ook gebruikt kan worden om andere supplementen mee in te nemen.

Dosering: 1 à 2 sachets per dag, in water, sap of voeding.

Ingrediënten per sachet van 15ml:
Vitamin C (L-Ascorbinezuur) 1.000mg 1250%
Vitamine E 6,7mg 55,83%
Overige ingrediënten: Glycerine, gepatenteerde vitamine C blend (Fosfatidylcholine en L-Ascorbinezuur uit zonnebloemolie), Gezuiverd water, natuurlijke smaakstoffen (Citrusolie en vanille), Vitamine E, natuurlijke kleurstoffen (Beta caroteen), Kaliumbicarbonaat, sucrose (<0,1g) Oliezuur, Zuur (citroenzuur)

Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 1 of 2 sachets of zoals aanbevolen door uw arts.

Voor het beste resultaat: Knip of scheur het sachet bij de inkeping open en knijp de inhoud leeg in een groot glas bronwater of sap. Even roeren en opdrinken. Zooki C kan ook toegevoegd worden aan yoghurt, kwark of havermout of achteraf door een smoothie geroerd worden. Of knijp het sachet direct uit in de mond en spoel het weg met een paar slokken water of sap (niet met warme dranken.) Let op! Niet toevoegen aan warme dranken en niet mixen m.b.v. een blender of mixer.

Waarschuwingen: Voedingssupplementen nemen de noodzaak van een gevarieerde voeding niet weg. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of een medische conditie heeft, vóór gebruik uw arts raadplegen. Bewaren: Bij kamertemperatuur. Niet invriezen of gedurende lange tijd in direct zonlicht plaatsen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2020 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel