Kräutox Detox Voetpleisters - 14 stuks per verpakking

Vorige Artikel 9 van 9
€ 18,90 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Detox voetpleisters; een natuurlijke kuur van welbehagen. Ontgift uw lichaam tijdens uw slaap.
14 kruidenpleisters per verpakking.

Voetreflexologie is een oeroude Oosterse therapie, waarbij de energie- of accupunctuur punten aan de voetzolen geactiveerd worden om de meest diverse ziekten te genezen en een ontspannen evenwicht in het lichaam te bevorderen.

Voetreflexmassage wordt al meerdere duizenden jaren in Azië en in het Midden-Oosten gepraktiseerd en is in de laatste jaren ook in Europa en in de USA een veel gebruikte en aangenomen therapie geworden.

Een natuurlijke en effectieve ontgiftingskuur via de voetreflexzonen

Volwassen mensen hebben tussen 400 en 800 onnatuurlijke chemische stoffen (giftstoffen/toxines) in het lichaam opgeslagen. De normale menselijke lichaamsfuncties zijn niet in staat om alle toxines en opgeslagen resten op een natuurlijke manier af te voeren. Daardoor treden in de loop van de tijd in het lichaam vroegtijdige tekens van veroudering en zwakte op.

Gebruik: Detox-voetpleisters worden voor het slapen met de plakzijde onder de voetzolen aangebracht en de volgende morgen (na ca. 8 uur) weer verwijderd.

Voor het aanbrengen en na het verwijderen van de Detox-voetpleisters de voeten met warm water en zeep reinigen.
Bij het begin van een kuur brengt u de eerste avond onder elke voetzool een Detox-pleister aan.

Bij een extreme giftophoping in het lichaam kunnen de Detox-voetpleisters’ s morgens zwart, nat en onaangenaam ruikend zijn. Een donkere kleur wijst erop dat zich in het lichaam meer giftstoffen verzameld hebben en regelmatig gebruik nodig is.
Een ontgiftingskuur met Detox-voetpleisters is een natuurlijke en zachte vorm van lichaam ontgifting, zonder stress en schadelijke bijwerkingen. U geeft het lichaam een gevoel van meer welbehagen.

Zijn de Detox-voetpleisters na een week nog steeds sterk verontreinigd, herhaal de kuur met steeds een Detox-voetpleister per voetzool. Bij problemen aan gewrichten kunnen Detox-voetpleisters bovendien op de pijnlijke gewrichten worden aangebracht.

LAATSTE NIEUWS

Don Juan, Wegen met een hart...
-

schrijf je nu in voor
de e-nieuwsbrief en ontvang
het heetste 'Eetbeest' nieuws
met tips&tricks in je mailbox

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2019 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie