Vitals - Lyprinol - 120 softgels groenlipmosselextract (PCSO-524™)

Vorige Artikel 36 van 39 Volgende
€ 74,95 € 59,95 (inclusief 9% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Lyprinol 120 softgels groenlipmosselextract (PCSO-524™)

  • natuurzuiver geconcentreerd groenlipmosselextract
  • gepatenteerd productieproces garandeert hoge kwaliteit
  • 120 softgels

(PCSO-524 is de officiële naam van het gepatenteerde ingrediënt uit groenlipmossel.) Lyprinol® (PCSO-524) is een gestabiliseerd lipidenextract uit Nieuw-Zeelandse Perna canaliculus. Deze groenlipmossel bevat een breed spectrum aan vetachtige bestanddelen. Deze specifieke vetfractie van de groenlipmossel vormt de basis van Lyprinol. De mosselkwekerij in de Marlborough Sounds regio bij het meest zuidelijke eiland van Nieuw-Zeeland staat onder strenge controle en levert uitsluitend mosselen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De volledige verdere verwerking inclusief vriesdrogen en CO2-extractie tot aan de productie van de softgelcapsule gebeurt ter plaatse en binnen een zeer kort tijdsbestek voor optimaal kwaliteitsbehoud. Voor Lyprinol zijn drie internationale patenten verworven; onder andere voor het stabilisatieproces en het CO2-extractieproces van de vetten die allebei een zeer cruciale rol spelen bij het behouden van de juiste bestanddelen. De hoeveelheid werkzame bestanddelen in Lyprinol is door het extractieproces vele malen hoger dan in onbewerkt gedroogd mosselpoeder. Omdat bovendien de delicate vetten gemakkelijk bederven en daarmee hun activiteit verliezen  is een speciale methode ontwikkeld om de vetfractie te stabiliseren. Lyprinol is zo een uniek, gestandaardiseerd supplement met een constante hoge kwaliteit . De groenlipmossel die voor Lyprinol gebruikt wordt, komt uit zeer schoon zeewater. De mosselkwekerij in de Marlborough Sounds regio bij het meest zuidelijke eiland van Nieuw-Zeeland staat onder strenge controle van het Nieuw-Zeelandse ministerie van landbouw en visserij en levert uitsluitend mosselen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zowel de kwekerij als de overige verwerkingslocaties zijn door Vitals bezocht en beoordeeld.  Lyprinol is een viskeuze olie met een uniek complex van 5 typen vetten: sterolesters, triglyceriden, vrije vetzuren, sterolen en polaire lipiden. Ter vergelijking met andere bronnen van omega 3-vetzuren: lijnzaadolie en visolie bevatten voornamelijk triglyceriden. Lyprinol bevat 8 tot 10 verschillende sterolen en meer dan 30 verschillende vetzuren, waaronder eicosatetraeenzuren (ETA), EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (doco - sahexaeenzuur). Wetenschappers in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Japan hebben de afgelopen twintig jaar uitgebreid onderzoek gedaan met Lyprinol (PCSO-524) en hebben overtuigende resultaten laten zien.

Opmerking: Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese regelgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedingssupplement voor gebruikt kan worden.

Samenstelling per softgel (dagdosering):  
Nieuw-Zeelands groenlipmosselextract (PCSO-524™) 50 mg

Hulpstoffen: Olijfolie, sorbitol, glycerol, gelatine, vitamine E.

Bevat geen: Lactose, gluten, conserveringsmiddelen, synthetische geur- en kleurstoffen, en is vrij van GMO.

Allergie-info: Bevat weekdieren (mossel).

Let op: Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar. Koel en droog bewaren, niet aan zonlicht blootstellen. Eventuele karakteristieke geur en ondoorzichtigheid van het product doen geen afbreuk aan de kwaliteit.

Gebruik: 2x daags 2 softgels bij een maaltijd gedurende 4-6 weken. Daarna voor onderhoud 2-3 softgels per dag bij een maaltijd. De geadviseerde dosis niet overschrijden. Wij adviseren Lyprinol minimaal 8 tot 12 weken in te nemen. Bij minder goede verdraagbaarheid de dosis iets verlagen.

LAATSTE NIEUWS

t/m augustus 2019
zijn wij met sabbatical! 
(bestellen en/of afspraak maken kan weer in sept.)
-
Don Juan, Wegen met een hart...
-

schrijf je nu in voor
de e-nieuwsbrief en ontvang
in september weer
het heetste 'Eetbeest' nieuws
met tips&tricks in je mailbox

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2019 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie