P. Jenstschura - Energieborstel

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Energieborstel voor vitalisering en stimulering. Alleen geschikt voor droge borstelingen.

De Energieborstel is gemaakt van massief beukenhout, bronzen haren en paardenhaar. De borstel heeft verstelbaar klittenband. De toepassing van de P. Jentschura Energieborstel is het hoogtepunt van elke droogborsteling. De speciale borstel geeft met zijn fijne bronzen haren eenen tin-legering een bijzonder weldadig en aangenaam tintelend gevoel van de huid.

Het regelmatig borstelen van de huid zorgt voor een goed doorbloede en mooie soepele huid. Borstelmassages hebben een gunstig effect op de bloedsomloop en het zenuwstelsel en ondersteunt de huid in haar functie als uitscheidingsorgaan.

Door deze verbeterde doorbloeding wordt het weefsel met zuurstof en levensbelangrijke nutriënten geregenereerd. De huid en het bindweefsel worden stevig en zuiver. Zelfs cellulitis wordt bij regelmatig gebruik gunstig beïnvloedt.

Borstelen in uitscheidingsrichting

Borstelen in de uitscheidingsrichtingen zijn uitstekende methodes om het algehele welzijn te verbeteren alsook de huid van afgestorven huiddeeltjes te bevrijden en de uitscheidingscapaciteit van de huid te verhogen. Zowel de bloedsomloop als het lymfestelsel worden geactiveerd, schadelijke stoffen worden afgevoerd en het bindweefsel gereinigd.

Alle uitscheidingsplaatsen moeten zorgvuldig geborsteld worden en zuiver worden gehouden. Wij ondersteunen ons lichaam in de uitscheidingsrichting tot de volgende uitscheidingsplaats te borstelen, dat wil zeggen:
• in de richting van de vinger- en teennagels
• in de richting van de oksels
• in de richting van de liezen

LAATSTE NIEUWS

 

Don Juan, Wegen met een hart...
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2021 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel