Vita Producten | Vita Kinésiszalf | 100 ml

Vorige Artikel 7 van 11 Volgende
€ 20,95 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Vitakinésiszalf energetische zalf heeft een energetische werking op de huid. Vitakinésiszalf is een hoog energetische zalf. Chlorofyl vormt de basis van de drie producten terwijl jojoba-olie aan de crème is toegevoegd. Zorgt voor een goede doorbloeding en houd het weefsel gezond. Wordt veel toegepast bij een acne huid.

Ingrediënten: Lanettewol, Aqua, Cetiol V, Lanettewas, Glycerine, Jojoba-olie 1,5%, Methuloxybenzoaat natrium. Chlorofyl koper complex 0.075% - Uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Dermatologisch getest. PH neutraal. Geen dierproeven. Hypoallergeen. Niet bestemd voor inwendig gebruik. Vermijdt contact met de ogen

Gebruiksaanwijzing: Bij thuisgebruik regelmatig Vitakinésiszalf aanbrengen op de locatie en/of energiepunten en goed inmasseren.
(Bij 
magneetveld-infraroodlichtbehandeling een weinig Vitakinésiszalf aanbrengen en op lokatie en/of meridiaanpunten instralen.) Bij overig gebruik, zoals voetreflex en andere reflexpuntenbehandelingen: Goed op punten inmasseren en gebruiken als massagezalf. Dit product kent geen negatieve effecten.
De Vitakinésiszalf werkt ook erg prettig als nachtcrème voor het gezicht.

Vitakinésiszalf is opgebouwd uit nutriënten voor diverse weefsels en is voorzien van een zodanig energetische lading dat de werking vele malen wordt versterkt en via acupuntuurpunten en meridianen in het lichaam wordt verspreid. Zo bezit Vitakinésiszalf energetische clusters op het gebied van celwerking, celzouten, diverse weefsels waaronder huid- en bindweefsel, zuur-base evenwicht, chakra- en acupunctuurpunten - déblokkade. het product dient onder andere om bij magneetveld-infraroodlicht behandelingen te worden ingestraald waar door het totaaltherapeutisch en zeer diep in het lichaam effect kan zijn. Naast deze behandelmethode kan de Vita kineseszalf gebruikt worden als massagezalf.

LAATSTE NIEUWS

t/m augustus 2019
zijn wij met sabbatical! 
(bestellen en/of afspraak maken kan weer in sept.)
-
Don Juan, Wegen met een hart...
-

schrijf je nu in voor
de e-nieuwsbrief en ontvang
in september weer
het heetste 'Eetbeest' nieuws
met tips&tricks in je mailbox

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2019 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie