Vitals ConcenTrace 50 ml

Vorige Artikel 26 van 32 Volgende
€ 14,95 € 9,50 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Vitals ConcenTrace 50 ml

Ionische mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake

  • compleet spectrum ionische mineralen en spoorelementen
  • als aanvulling op de voeding
  • bij lichamelijke inspanning en warm weer
  • ondersteunt het zuur-base evenwicht
  • magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid
  • magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans

Vitals ConcenTrace is een krachtig, geconcentreerd supplement met meer dan 72 ionische mineralen en spoorelementen uit het Great Salt Lake. Dertig druppels zijn gelijk aan de inhoud van 90 ml zeewater ontdaan van meer dan 99% natrium. 

Uitgangspunt voor de producten met ConcenTrace is, dat de aarde van oudsher de juiste balans van mineralen en spoorelementen voor de gezondheid van mens, dier en plant in zich droeg. Onderzoek in de laatste eeuw heeft aangetoond, dat een aantal van deze mineralen en spoorelementen essentieel zijn voor het bestaan van de mens. Er komen steeds spoorelementen bij, waarvan het vermoeden bestaat, dat ze tot de essentiële voedingsstoffen behoren; dit houdt in dat ze onmisbaar zijn voor het behoud van een goede gezondheid. Mede door erosie, uitputting van landbouwgronden en het gebruik van kunstmest, bevat onze huidige voeding een lager mineralengehalte en een kleiner spectrum aan spoorelementen. 

Andere factoren die bijdragen aan een verhoogde behoefte aan mineralen en spoorelementen zijn lichamelijke inspanning, stresssituaties en een dieet dat rijk is aan geraffineerde producten. Kijkend naar de watercyclus in de natuur, is het duidelijk dat de zee een rijke bron van mineralen en spoorelementen is gebleven. In het schone Great Salt Lake in Utah is dit zeewater van nature geconcentreerd. 

ConcenTrace bevat het complete spectrum ionische mineralen en spoorelementen, zoals deze in het Great Salt Lake worden gevonden. ConcenTrace is geconcentreerd door geothermische en verdampingsprocessen en ontdaan van meer dan 99% van het natrium. ConcenTrace is verkrijgbaar in vloeibare vorm en in tabletvorm en is de basis voor een aantal Vitals producten (geproduceerd door Mineral Resources International), te vinden onder de categorieën Mineralen en spoorelementen, Specialiteiten, Bewegingsapparaat en Producten voor uitwendig gebruik.

Samenstelling per 30 druppels:   % ADH
Chloride 555 mg 69%
Magnesium 200 mg 53%
Sulfaat 41 mg -
Natrium 4 mg 0,2
Borium 0,8 mg -

Bevat van nature de volgende spoorelementen uit zeewater: 
Bromide, carbonaat, calcium, fluoride, silicium, stikstof, selenium, fosfor, jodium, lithium, chroom, ijzer, mangaan, titanium, rubidium, kobalt, koper, antimoon, molybdeen, strontium, zink, nikkel, wolfraam, germanium, scandium, vanadium, tellurium, barium, tin, lanthanum, yttrium, zilver, uranium, gallium, bismuth, zirconium, cerium, cesium, goud, beryllium, hafnium, samarium, terbium, europium, gadolinium, dysprosium, thorium, holmium, lutetium, thulium, erbium, ytterbium, neodymium, praseodymium, niobium, tantalum, thallium, rhenium, indium, palladium, platinum en andere spoorelementen uit water van het Great Salt Lake.

Hulpstoffen: 
Geen.

Vrij van: 
Elke toevoeging. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Let op: 
Door de puurheid en geconcentreerdheid van dit product heeft het geen houdbaarheidsdatum. De mineralen zorgen voor een natuurlijke conservering en staan geen bacteriegroei toe. De mineralen verliezen hun werkzaamheid niet. Een lichte kristallisatie kan optreden. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit.

Gebruik:

Bij een lichaamsgewicht boven 75 kg: 
3x daags 10 druppels verspreid over de dag 

Bij een lichaamsgewicht tussen 50 - 75 kg: 
20 druppels per dag 

Bij een lichaamsgewicht tussen 25 - 50 kg: 
10 druppels per dag 

Bij een lichaamsgewicht onder 25 kg: 
1 druppel per 2,7 kg 

Of zoals geadviseerd. 

Druppels mengen met vruchtensap, groentensap, (bron)water of door de voeding om de typische smaak van ConcenTrace te verminderen. Kan ook puur ingenomen worden, gevolgd door een glas sap of water. Hogere doseringen zijn mogelijk, maar kunnen een laxerend effect hebben.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
professonal + adviesspecialist = Eetbeest
© 2014 - 2020 Eetbeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel